Albeda Zorgcollege

Woensdag 12 december zijn Loyd en ik afgereisd richting Rotterdam Alexander voor enkele gastlessen bij het Albeda Zorgcollege. Heel fijn dat contactpersoon Suzanna ons van het station kwam halen en naar de locatie begeleidde. Aanvankelijk stonden er 2 gastlessen gepland, maar eenmaal in de docentenkamer werd het enthousiasme gewekt bij nog een docent die ons graag in haar klas wilde verwelkomen.

Om 9.30 uur mocht ik beginnen met mijn eerste les bij een 20-tal 2de jaars MBO studenten. Aan de hand van een PowerPoint presentatie kon ik het werk van KNGF Geleidehonden toelichten met tussendoor mijn ervaringen met Loyd. Er waren redelijk veel en leuke vragen, waardoor de les een heel ontspannen karakter had en aardig uitliep.

De 2de les, voor wederom ca. 20 2de jaars MBO’ers verliep naar mijn gevoel wat minder gestructureerd, het werd meer een gezellig kringgesprek en deze les liep behoorlijk uit.

De bedoeling was dat we om 11.30 uur bij een groep 1ste jaars studenten ons gezicht, respectievelijk snuit zouden laten zien, hier kwamen we pas tegen 12.00 uur binnen vallen.

De presentatie via het smartboard heb ik hier maar achterwege gelaten. Leuk om aan de hand van vragen het verhaal over te brengen. De tijd vloog, 12.30 uur, einde les. Loyd en ik werden bedankt voor onze aanwezigheid en kregen ieder een heel leuke attentie.

Enkele studenten brachten ons weer naar het station, heel fijn, want het was best druk en het station ondergaat een verbouwing hetgeen alles een stuk minder overzichtelijk maakt.

We kunnen terugkijken op een heel leuke ochtend.

Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.