Racoon in AFAS Live

Vanaf 2014 maak ik er een gewoonte van ieder jaar een concert van Racoon bij te wonen. Gelukkig hebben zij de gewoonte ieder jaar in ieder geval een concert in AFAS Live, voorheen Heineken Mucic Hall te geven.

Dit keer was ik met vriendin Andrea afgereist naar het Amsterdamse. Het voorprogramma werd verzorgd door Rachel Louise, klonk heel goed, hoewel we van het voorprogramma ook weer niet al te veel mee kregen. Het vinden van een zitplaats viel nogal tegen. We zijn uiteindelijk zo brutaal geweest op gereserveerde plaatsen te gaan zitten, waar overigens niemand voor kwam. Ook was er wat paniek, want Andrea was haar tas kwijt na het halen van een paar biertjes. Deze was gelukkig terecht voordat Racoon begon.

Het concert was zoals iedere keer weer een prachtige mix van bekende hits, nieuw materiaal en humor. ‘Don’t Give Up The Fight’ en het verhaal over ‘Stichting Jayden’ ontroerde wederom. Gelukkig ontbraken mijn favorieten ‘Brick by Brick’, ‘Love You More’, ‘Oceaan’ en ‘Shoes of Lightning’ niet. En weer een machtige afsluiting met ‘Fun we Had’.

Racoon Setlist AFAS Live 22 april 2017

Bottle of Waiting Whisky
Brick By Brick
Took A Hit
Heaven Holds A Place
Guilty
Tears For Diamonds
Don’t Give Up The Fight
The Man Who Lost His Pride
Oceaan
Love You More
Spit Your Heart Out
Tommy
No Mercy
Bring It On
Feel Like Flying
Liverpool Rain
Boy Breaks Heart
Shoes Of Lightning
Motherfather
Freedom
Fun We Had

Dit bericht is geplaatst in Concert / Theater met de tags . Bookmark de permalink.