Voorlichting Jong Strijen

Vandaag was ik als ambassadeur van KNGF Geleidehonden te gast bij Jong Strijen in Jongerencentrum ‘de Klep’. Ik mocht voorlichting geven aan een tiental kinderen variërend in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Rond 14.00 uur gestart met de PowerPoint presentatie. Deze had ik voor de gelegenheid wat aangepast, vooral de puppy foto’s van Loyd deden het goed. Loyd kende geen gebrek aan aandacht. Gedurende en na de presentatie werd er volop met hem geknuffeld.

De presentatie verliep naar mijn gevoel heel lekker. Ik had een prima assistente die de dia’s doorklikte en de titel van de sheet voor las. Er werd aandachtig geluisterd en heel goede vragen gesteld.  De meest gestelde vraag van vandaag was wel: “Mag ik de hond aaien?”

Tijdens een korte pauze waarin de kinderen wat te drinken en te snoepen kregen werd de tafel met foldermateriaal en kleine hebbedingetjes bestormd, glad door de spullen heen! Loyd werd onderwijl volop geknuffeld, gefotografeerd en ongetwijfeld stiekem bijgevoerd.

Na de pauze speelden de kinderen ‘voel memory’. Erg leuk! Na afloop kreeg ik een zakje memorykaartjes mee. Ook was er een bijdrage achtergelaten in de donatiebox, helemaal top!

Dit bericht is geplaatst in KNGF Geleidehonden met de tags . Bookmark de permalink.