Efteling Heat Wave

Men verklaarde ons voor gek, en toegegeven, wij twijfelden ook even om met ca. 30 graden rond te banjeren in de Efteling. Ook de berichten over wachtrijen van 4 uur voor de op 1 juli geopende ‘Baron 1898’ deed ons even achter de oren krabben.

Maar wat blij dat we zijn gegaan! Met onze ‘Ticket Extra’ konden wij om 9.30 uur het park in en stonden we om 10.00 uur voor de ingang van deze attractie. Storing… da’s jammer!

Img_0169.jpgHet was rustig in het park, korte wachttijden en overal plek om in de schaduw bij te komen van onze avonturen. We hebben ‘Droomvlucht’, Raveleijn’ en ‘Villa Volta’ bezocht in ‘Marerijk. In ‘Ruigrijk’ hebben we de nodige adrenaline shotjes gehad; De ‘Python’, ‘De Vliegende Hollander’ en ‘Joris en de Draak’ stelden niet teleur. Heerlijk! De wachttijd voor ‘Baron 1898’ was rond 18.00 uur slechts 30 minuten. Over deze attractie is niets te veel gezegd, het is in één woord… gaaf!!!

In ‘Anderrijk’ hebben we de ‘Piraña’ en het ‘Fata Morgana’ bezocht. Na een voortreffelijke ‘Fish & Chips Combi’ nog een keer een nat pak gehaald in de ‘Piraña’ en daarna genoten van ‘Aquanura’.

IMG_0246.JPGOm 20.20 uur werd het tijd voor de laatste attractie, de rit naar huis. Na ca. 11 uur Efteling, nog lang niet uitgekeken op dit prachtige park met vriendelijk en behulpzaam personeel.

De rit naar huis was een avontuur op zich; In Gilze-Rijen had iemand z’n dag niet, het advies voor reizigers richting Rotterdam was via Den Bosch en Utrecht te reizen. In de stoptrein richting Utrecht hoorden we bij Geldermalsen dat we over konden stappen voor de richting Dordrecht, zo da’s mooi, scheelt weer een half uur! Iets na middernacht werd station Barendrecht bereikt.

Foto’s

Dit bericht is geplaatst in Er op uit met de tags . Bookmark de permalink.